2025 KYK Yurt Başvuruları Başladı: E-Devlet Üzerinden Kolayca Başvurun!

2025 KYK Yurt Başvuruları Başladı: E-Devlet Üzerinden Kolayca Başvurun!

2025 KYK yurt-time başvuruları, KYK yurtlarında konaklayan binlerce öğrencinin merak konusu haline geldi. Yurt-time projesinin detayları ve başvuru yöntemleri, birçok öğrenci tarafından araştırılıyor. KYK yurtlarında kalan birçok öğrenci, yurt-time projesi aracılığıyla spor etkinliklerine katkı sağlayabilecek. Peki, KYK yurt-time başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

KYK Yurt-Time Spor Projesi başvuruları 16 Eylül 2024 Pazartesi günü itibarıyla başladı. Başvuru süreci, 20 Eylül 2024 Cuma gününe kadar devam edecek.

KYK yurtlarında kalmakta olan öğrenciler, başvurularını e-Devlet sistemi aracılığıyla gerçekleştirecekler. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak başvurunuzu rahatlıkla yapabilirsiniz.
YURT-TİME BAŞVURULARI İÇİN TIKLAYIN

KYK yurt-time projesi kapsamında, KYK yurtlarında kalan öğrenciler çeşitli spor etkinliklerinde yer alabilecekler. Bu gönüllü çalışma ile öğrenciler, bir yandan gelir elde ederken diğer yandan da spor faaliyetlerinin içinde yer alacaklar.
Proje çerçevesinde her yurttan on öğrenci seçilecek. Seçilen öğrenciler, günde iki saat ve haftada sekiz saatten fazla olmamak kaydıyla kendi yurtlarının etkinliklerinde görev alarak ek gelir kazanacaklar.
Bu projede kısmi zamanlı çalışan öğrenciler, sigortalı sayılacak ve yalnızca iş kazası ile meslek hastalığı sigortası kapsamına alınacaklardır.